Kummipäivän somehaaste

Poika leffateatterissa isän kanssa.

Haastamme kaikki kummit jakamaan omia ajatuksiaan siitä, mikä on parasta kummiudessa.

Kerro meille ja muille kummeille ajatuksesi kummiudesta Instagramissa tunnisteilla #kummipäivä tai #fadderdagen tai #kumminkaa ja merkitsemällä julkaisuun @lastenjanuortenkeskus.

Jaamme postauksia Lasten ja nuorten keskuksen Instagram-tilillä ja arvomme yhteensä 50 Finnkinon elokuvalippua haasteeseen osallistuneiden kesken.

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestäjänä ovat Lasten ja nuorten keskus ja Kirkkohallitus / Kirkon viestintä.

2. Arvonnan ajankohta

Arvontaan voi osallistua 29.5.–5.6.2022 Instagramissa.

3. Kuka voi osallistua

Osallistujan on oltava osallistuessaan vähintään 18-vuotias. Kirkon viestinnän ja Lasten ja nuorten keskuksen työntekijät tai kumppanit sekä heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

4. Miten osallistua

Osallistumiskelpoiset henkilöt voivat osallistua somehaasteeseen julkaisemalla Instagram-postauksen, jossa kertovat ajatuksiaan siitä, mikä kummiudessa on parasta. Postauksiin tulee lisätä tunnisteet #kummipäivä tai #fadderdagen tai #kumminkaa sekä merkitä julkaisuun @lastenjanuortenkeskus. Somehaasteeseen osallistuneiden postauksia jaetaan Lasten ja nuorten keskuksen Instagram-tilillä.

5. Arvonnan toteuttaminen ja palkinnot

Kirkkohallitus arpoo kaikkien somehaasteeseen osallistuneiden kesken 25 kahden kappaleen sähköisiä elokuvalippusettejä Finnkinon elokuvateattereihin, kummille ja kummilapselle. Sähköinen leffalippu oikeuttaa yhteen elokuvanäytökseen Finnkinon teattereissa voimassaoloaikanaan. Liput ovat voimassa 12 kk. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkintojen yhteisarvo on 495 euroa (sis. alv.).

Kaikki palkintoverot, jos sellaisia on, ovat arvonnan järjestäjän vastuulla. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseksi. Järjestäjä vastaa myös palkinnon toimituskuluista.

 6. Henkilötietojen käsittely ja julkisuus
Henkilötietoja (osallistujan sähköpostiosoite) kerätään ja käsitellään yksinomaan arvonnan palkintojen toimittamista varten. Henkilötietoja ei käytetä eikä tallenneta mihinkään muuhun tarkoitukseen eikä niitä säilytetä arvonnan suorittamisen jälkeen.

Jaa