Kumminkaa-arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä
Arvonnan järjestäjänä on Kirkkohallitus / Kirkon viestintä.

2. Arvonnan ajankohta
Arvontaan voi osallistua 24.10.-22.11.2019 osoitteessa kumminkaa.fi/omatarina.

3. Kuka voi osallistua
Osallistujan on oltava osallistuessaan vähintään 18-vuotias. Kirkon viestinnän työntekijät tai kumppanit sekä heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

4. Miten osallistua
Osallistumiskelpoiset henkilöt voivat lähettää kumminkaa.fi/omatarina-sivulla kokemuksiaan kummiudesta tai kummilapsena olemisesta – lyhyt teksti, joka tiivistää omat kokemukset siitä, mikä kummin roolissa tai kummilapsena tuntuu merkityksellisimmältä tai mitä omia muistoja kummiuteen liittyy. Arvontaan osallistumiseen vaaditaan lisäksi toimiva sähköpostiosoite, johon ilmoitetaan mahdollisesta voitosta.

Osallistujat antavat suostumuksensa siihen, että heidän lähettämänsä tarinat voidaan julkaista Kumminkaa.fi-nettisivuilla tai Facebookissa ilman erillistä lupaa tai korvausta. 

5. Arvonnan toteuttaminen ja palkinnot
Kirkon viestintä arpoo kaikkien vastanneiden kesken 25.11.2019 5 (viisi) 2 (kahden) kappaleen Superlippusettiä Finnkinon elokuvateattereihin, kummille ja kummilapselle. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkintojen yhteisarvo on 147,50 €.

Kaikki palkintoverot, jos sellaisia on, ovat arvonnan järjestäjän vastuulla. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseksi. Järjestäjä vastaa myös palkinnon toimituskuluista.

6. Henkilötietojen käsittely ja julkisuus
Henkilötietoja (osallistujan sähköpostiosoite) kerätään ja käsitellään yksinomaan arvonnan palkintojen toimittamista varten. Henkilötietoja ei käytetä eikä tallenneta mihinkään muuhun tarkoitukseen eikä niitä säilytetä arvonnan suorittamisen jälkeen.